Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нульовий прообраз

Рік:
Ор. назва:
Ghost Source Zero
Країна:
США
Режисер:
Марк Чен
Тривалість:
01:35:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Оригінал
Це захопливий науково-фантастичний бойовик про надсекретну операцію з пошуку та знищення таємничого ворога. Режисер Марк Чен у цьому фільмі створив воістину унікальну і захопливу історію, яка захопить будь-якого глядача у світ технологічних інтриг і небезпечних битв. Сюжет фільму розгортається в недалекому майбутньому, де у світі широко використовуються інноваційні технології, зокрема і штучний інтелект. Однак, коли таємний ворог починає використовувати ці технології у своїх темних цілях, стає зрозуміло, що необхідно вживати кардинальних заходів. Головним героєм цієї історії є Чарлі - ветеран спецпризначенців, якого відправили в небезпечну місію з пошуку та знищення високотехнологічного лиходія. Чарлі та його команда вирушають у зону підвищеної небезпеки, де вони мають захистити світ від руйнівних наслідків. Але небезпечна місія пройде не легко. Чарлі та його команда зіштовхнуться з непередбачуваними небезпеками, технологічними пастками та жорстокими супротивниками, які використовуватимуть усі свої сили, щоб зупинити героїв на шляху до перемоги. ©Kino4ua Нульовий прообраз 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb2.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?