Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Перевізник (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Transporter: The Series
Країна:
Канада, Франція, США, Німеччина
Режисер:
Бред Тернер, Енді Мікіта, Т.Дж.Скотт
Тривалість:
00:43:10
Переклад:
Українська мова Інтер | Двоголосий закадровий - 1 сезон, 2+2 | Двоголосий закадровий - 2 сезон
Переклад:
Російською - LostFilm
Професія перевізника небезпечна і захоплююча, адже йому доводиться мати справу з самими нестандартними вантажами і виконувати найнесподіваніші замовлення. Головний герой серіалу «Перевізник», Френк Мартін, успішно справляється зі своїм завданням, його послуги користуються попитом. Але життя чоловіка постійно знаходиться в небезпеці, адже за вантажами, які він возить, часто ведеться полювання. Поруч з ним постійно присутній свист куль і лунаючи вибухи, рятують Френка лише отримані під час роботи в спецслужбі бойові навички і відточена небезпеками майстерність водія. У першому сезоні нас чекають захоплюючі гонки на крутих авто, шалений драйв і пригоди. Герой розробив для свого роду діяльності три простих правила: анонімність, таємність вантажу і незмінність умов угоди. Однак правила, за якими працює Френк, змушують його мимоволі порушувати особистий кодекс. Із серії в серію герой мчить вперед на своїй броньованій Audi, щоб в черговий раз потрапити в халепу. ©Kino4ua Перевізник (1, 2 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?