Kino4ua.com
R

Колір грошей

Рік:
Ор. назва:
The Color of Money
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
01:59:02
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дубляж
Номінований на Оскар в 1961-му році за роль у фільмі "Шахрай" (1961), Пол Ньюмен виграв цю премію через чверть століття, зігравши ту ж роль в "Кольорі Грошей". Після закінчення першої історії Фелсон присвятив своє життя грі в якості професіонала. Однак він став тим, ким був Джордж Скотт у фільмі 1961 року: фронтменом для молодших нечистих на руку гравців, які вимагають левову частку виграшів. Його новий "клієнт" це самовпевнений молодий Том Круз, якого на прийняття Фельсонской опіки підбурює його жадібна дівчина Мері Елізабет Мастронтоніо. Круз вчиться не тільки тонкощам гри, але і брудним трюкам, які можуть допомогти йому обдурювати новачків. Коли Круз стає успішним в цих справах, Фелсон ревнує, розбиває пляшку і недбало дозволяє собі стати жертвою такого ж шахрая. Він наказує Крузу програти і дає клятву повернути чесну гру. Цей поворот подій був неминучий, молодий і старший гравці зійдуться в грі, де найбільшою ставкою буде повагою швидкого Едді Фельсона. ©Kino4ua Колір грошей 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?