Kino4ua.com
PG-13

Шалені багатії азіати

Рік:
Ор. назва:
Crazy Rich Asians
Країна:
США
Режисер:
Джон М. Чу
Тривалість:
02:00:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
У ранньому дитинстві Рейчел Чу переїхала з батьками з Китаю в США, де сім'я влаштувалася в Нью-Йорку. За роки життя в «великому яблуці» Рейчел стала справжньою американкою до мозку кісток і лише зовні вона залишилася китаянкою. Вона зустріла відмінного хлопця Ніка Янга, з яким разом ось уже рік. В один із днів Нік пропонує Рейчел скласти йому компанію на весілля, яке відбудеться в Сінгапурі, де живе вся його рідня. Він налаштований серйозно і вважає, що настав час познайомити свою кохану з сім'єю.

Ще під час перельоту Рейчел стикається з тим фактом, що вони летять не економ класом, а першим класом, а по прильоту і зовсім шокована розкішшю і багатством. Виявляється сім'я коханого - шалено багаті азіати, а Нік є найбажанішим нареченим у всьому Сінгапурі. ©Kino4ua Шалені багатії азіати 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Марта
    7 серпня 2021 22:27
    + 0 -
    Не завантажується даний плеє
    єр