Kino4ua.com
PG

Сержант Стаббі: Американський герой

Рік:
Ор. назва:
Sgt. Stubby: An American Hero
Країна:
Ірландія, Франція
Режисер:
Richard Lanni
Тривалість:
01:24
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) Синема УС
Собаки відомі як найкращі друзі людини. Ці тварини по-справжньому віддані і відважні істоти. Саме пси можуть врятувати людину з будь-якої біди, в яку він потрапить. Ця історія розповість глядачам про собаку на ім’я Стаббі. Чим же таким цікавим запам'ятався цей хвостатий герой? У самий розпал Першої Світової війни, він був знайдений одним з солдатів. Так пес став справжнім членом полку і навіть заслужив звання сержанта. Якщо ви думаєте, що це жарт, то ви дуже помиляєтеся, бо таким званням Стаббі нагородили цілком серйозно. За свій нескінченний героїзм, а також за десятки успішно проведених операцій і врятованих життів він був нагороджений цим людським званням. Стаббі був дуже сміливою собакою, саме завдяки його відмінній роботі на фронті він став справжнім улюбленцем солдат. Цей хвостатий герой на своєму прикладі показав, що абсолютно не важливо, яке у тебе походження, адже він був звичайною дворнягою, важливо інше – чуйне і золоте серце. ©Kino4ua Сержант Стаббі: Американський герой 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Сергій
    Сергій
    22 серпня 2022 21:58
    + -3 -
    Якого біса кацапська озвучка???????