Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Триматись до кінця (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Still Standing
Країна:
США
Режисер:
Діана Берроуз, Джої Гутьєррес
Тривалість:
00:20:04
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Білл Міллер продавець в магазині унітазів, Джуді Міллер працює в приватній клініці, асистенткою головного дантиста. Ці дві абсолютно різні людини, знайомих ще зі школи і щасливі в своєму шлюбі. Незважаючи на те, що у них троє дітей, різного віку, вони продовжують жити і радіти життю, вони запалюють і влаштовують круті вечірки. Найстарший син, вельми тямущий хлопець, який володіє неабияким розумом, але, на жаль, не впевнений в своїй статевій орієнтації. Старша дочка - підліток, з купою проблем, комплексів і страхів, молодша шестирічна Джуді трохи неадекватна, але зате весела і саркастична. ©Kino4ua Триматись до кінця (1, 2, 3, 4 сезон) 2002-2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?