Kino4ua.com
R

Люсі в небесах

Рік:
Ор. назва:
Lucy in the Sky
Країна:
США
Режисер:
Ноа Хоулі
Тривалість:
02:05:04
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Сюжет цієї фантастичної драми заснований на реальній історії з життя жінки-астронавта Лізи Новак, заарештованої за вбивство в 2007 році. У фільмі "Люсі в небесах" показуються всі труднощі, пов'язані з тренуваннями і космічними польотами НАСА, а ще розповідається про важку адаптацію колишніх космонавтів до звичайного життя.
Люсі Кола недавно повернулася на Землю після тривалої місії в космосі. Її чоловік Дрю - уважний і турботливий, життя цілком комфортне, але наша героїня пригнічена тим, що її робота закінчена, до того ж тепер в космос полетіла її давня конкурентка Ерін Екклз. Все, про що мріє Люсі - це повернення в небо. ©Kino4ua Люсі в небесах 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?