Kino4ua.com
R

Його собаче діло

Рік:
Ор. назва:
Once Upon a Time in Venice
Країна:
США
Режисер:
Марк Каллен
Тривалість:
01:33:53
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Видовищний бойовик з легким нальотом гумору можна віднести до окремого пласту кінематографа, який завжди був цікавий глядачеві, причому будь-якого віку і статі. Особливо сміховинні подібні фільми з Брюсом Віллісом у головній ролі. Тільки уявіть супергероя з його зовнішністю, який відправився рятувати не весь світ, а свою собаку! Стрічка «Його собаче діло» показує, що твориться в підворіттях Лос-Анджелеса. Там досі командують банди відморозків. Але справжній чоловік з обличчям Вілліса не дозволить відібрати в себе нічого - ні пакет насіння, ні пса. Шлях до возз'єднання з вихованцем перетворюється для приватного детектива в спілкування з бандитами всіх мастей. Злочинці розступаються перед героєм, який хоч і виявився в момент крадіжки на дні життя, але не збирався здаватися. Справжній поліцейський здатний розробити спецоперацію з порятунку пухнастого друга, навіть якщо він вже майже на пенсії. А що можуть протиставити його хитрощі, розуму, чарівності і спритності гангстера з горою м'язів і інтелектом п'ятикласників? Актор Джейсон Момоа пробує себе в новому амплуа. Саме він зіграв лиходія-викрадача, якого належить знайти персонажу Брюса. ©Kino4ua Його собаче діло 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?