Kino4ua.com
PG-13

Крокодил Данді

Рік:
Ор. назва:
Crocodile Dundee
Країна:
Автралія
Режисер:
Пітер Феймен
Тривалість:
01:37:41
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Американський репортер Сью Чарлтон, яка є дочкою короля ЗМІ, який очолює газетну імперію Newsday, відправляється на материк кенгуру і коал - Австралію, щоб зробити репортаж про місцеву легендарну особистість - відомого мисливця Міка Данді, якого також називають Крокодилом. Це прізвисько він отримав після того, як брав участь у смертельному бою з цієї рептилією, в якій ледь не позбувся ноги, проте вийшов переможцем. Крокодил Данді - справжнє дитя природи, він проводить поза цивілізацією більшу частину свого часу, дружить з аборигенами, чудово розбирається у флорі, фауні і природніх явищах і до того ж є прекрасним слідопитом. Сью відправляється з ним в багатоденну поїздку в найбільш дику частину материка, дізнається багато цікавого про місцеві визначні пам'ятки і переймається симпатією до наївного і чистого душею Міку. Молода жінка запрошує нового знайомого в Нью-Йорк, але вихованому в глушині Данді в мегаполісі доводиться нелегко. На кожному кроці австралійця чекають безглузді комічні ситуації, з яких він з великими труднощами виплутується. Однак природність і простота Данді підкорюють навіть незнайомих, так що він швидко стає популярною особистістю і навіть запобігає серйозний злочин. До того ж їх зі Сью почуття розвиваються все стрімкіше. Чи зуміють закохані подолати забобони суспільства? ©Kino4ua Крокодил Данді 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?