Kino4ua.com
PG-13

Паралельні світи

Рік:
Ор. назва:
Upside Down
Країна:
Канада, Франція
Режисер:
Хуан Соланас
Тривалість:
01:48:06
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Герої фільму живуть в дивному фантастичному світі, де існують дві розвинені планети. На кожній з них мешкають люди, але ніхто не сміє порушувати спокій сусідів і спілкуватися з представниками паралельного світу. Колись давно світи притягнулися один до одного, і тепер існують на небезпечно близькій відстані. Тільки ось умови проживання на планетах зовсім різні. Жителі верхнього світу живуть в розкоші, не відчуваючи ніяких поневірянь, чого не можна сказати про населення іншої планети. Керівництво багатого світу навіть заснувало спеціальну корпорацію, яка перекачує ресурси у сусідньої планети і продає їх набагато дорожче. Натомість вони продають електрику за завищеною ціною, що ще більше послаблює положення і соціальний статус малозабезпеченого населення. Однак серед усієї цієї несправедливості і хаосу зустрілися дві протилежності. Він є бідним громадянином, а вона - красива дівчина з багатим приданим з верхнього світу. Герої бачаться крадькома, потай від усіх, адже якщо хтось дізнається про їхні стосунки, то їх можуть розлучити назавжди. Також вони з'ясовують, що на нижній і верхній планеті є чарівний пилок, який має дивовижні властивості ... ©Kino4ua Паралельні світи 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?