Kino4ua.com
R

Зоряний десант

Рік:
Ор. назва:
Starship Troopers
Країна:
США
Режисер:
Пол Верховен
Тривалість:
02:03:17
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Дія фільму розгортається у фантастичному майбутньому. Головний герой Ріко є типовим представником робітничого класу землян, які ведуть боротьбу з моторошними представниками планети Клендат. Хлопець довго коливається, перш ніж вступити в армію, і радиться з цього приводу зі своїм учителем історії та місцевим чиновником. Але все ж він приймає рішення стати справжнім громадянином і відправляється на виконання військового обов'язку. Справа в тому, що зараз на Землі введений режим тоталітаризму, і повноцінним учасником товариства вважається лише той, хто відслужить в армії. Тільки служити доводиться не на земній території, а на інших планетах і брати участь в небезпечних боях, піддаючи ризику власне життя.

Ріко потрапляє в військовий табір і з жахом спостерігає, що солдат піддають жорстоким публічним покаранням, він сповнений рішучості залишити цей заклад. Однак незабаром йому приходить лист від відомого полковника, і герой розуміє справжні мотиви служби. Ріка відправляють в Зоряний десант, а в цей час планета Клендат розв'язує війну з землянами. Відважному хлопцю належить битися з величезними комахами і довести своє право носити горде звання громадянина. ©Kino4ua Зоряний десант 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?