Kino4ua.com
R

Рейд 2

Рік:
Ор. назва:
The Raid 2: Berandal
Країна:
США, Індонезія
Режисер:
Ґарет Еванс
Тривалість:
02:30:28
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Продовження індонезійського фільму, що розповідає про бурхливе життя співробітника спецназу Джакарти - Рами.
Після подій, коли загін поліції зачищав хмарочос, наповнений мафією, спецназівець Рамі змушений працювати під прикриттям. Він впроваджується в великий бандитський синдикат, де за досить короткий період добирається до кримінальної верхівки. Метою Рамі є обчислення продажних поліцейських, які надають допомогу мафії. У самому синдикаті панують смутні часи і конфлікт поглядів на правила ведення бізнесу, тому Рамі доведеться зробити відповідальний вибір. Головний герой на протязі усього фільму демонструє своє бойове мистецтво в масштабних стріляних - сценах. Протягом фільму він розбирається з лиходіями в тісній машині, в тюрмі і навіть на кухні. Рукопашні бої просто гіпнотизують і не дають можливості відірватися від екрану. Вороги переслідують головного героя протягом усієї кінострічки, з кожним разом їх стає все більше, що робить кожен наступний крок Рамі важче. ©Kino4ua Рейд 2 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?