Kino4ua.com
R

Фатальна пристрасть / Сусід

Рік:
Ор. назва:
The Boy Next Door
Країна:
США
Режисер:
Роб Коен
Тривалість:
01:30:33
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Сім'я головних героїв переживає не найкращі часи. Клер дізнається від подруг, що її чоловік - той ще гуляка. Плітки підтвердилися фактами - виявляється, він регулярно зраджував дружині зі своєю секретаркою. Жінка буквально вибухає від цих новин і вирішує переїхати. Її чоловік намагається випросити прощення, але Клер невблаганна. Разом зі своїм сином-підлітком вона їде в знімний будинок за містом. Чотирнадцятирічний Кевін підтримує мати в її вирішенні, але при цьому продовжує таємно спілкуватися з батьком. Новоявлена одиночка не нудьгує, адже по сусідству живе симпатичний молодий чоловік. Жінка зараз найбільше хоче відчувати себе потрібною і коханою - це і дає їй молодий знайомий. Він буквально підкорив серце Клер, але обережна вчителька все одно не вирішується на постійні відносини з власним учнем. Тоді той вдається до підлому ходу - починає її шантажувати, погрожуючи розповісти всім про їх зв'язок. Героїня перебуває в стані шоку, адже на кону виявилася її репутація порядної жінки. У цей момент в сумну любовну історію втручається колишній чоловік і син, вони не дозволять малолітньому покидьку ображати рідну людину. ©Kino4ua Фатальна пристрасть / Сусід 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?