Kino4ua.com
PG

Поліцейська академія 5

Рік:
Ор. назва:
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach
Країна:
США
Режисер:
Алан Маєрсон
Тривалість:
01:29:52
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Варус Видео
Ректору поліцейської академії, Еріку Лассарду, довгий час доводилося захищати закон і робити все, щоб його місто жило спокійно. Але прийшов час, коли йому вже пора йти на спокій. До цього доклав свої зусилля капітан Харріс, який вже давно хоче, щоб ректор залишив свою посаду і більше не радував оточуючих своїми ідеями, як поліпшити криміногенну обстановку у місті. Заходи з нагоди його відходу на пенсію повинні проходити в Майамі Біч. Це сонячне місто з найкрасивішими дівчатами і самим жарким літом. Однак ніхто і припустити не міг, що свято зірветься в зв'язку з викраденням винуватця святкування. Злочинці просто використовували розслаблюючу обстановку і вчинили злочин. Тепер його колишнім вихованцям, які з честю несуть службу на вулицях міста, належить знайти Лассарда і повернути його цілим і неушкодженим. Хайтауер з іншими доблесними служителями порядку починають пошуки, незважаючи на спокуси, які готує сонячний Майамі Біч. ©Kino4ua Поліцейська академія 5 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?