Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сусідка

Рік:
Ор. назва:
The Girl Next Door
Країна:
США
Режисер:
Люк Ґрінфілд
Тривалість:
01:49:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Російською - Оригінал
Меттью Кідман з дитинства мріяв про блискучу кар'єру політика - заради цього він старанно вчився в школі, став президентом студентської ради і відвідував кожне заняття. Тепер, в старших класах, Меттью готується виголосити промову і сподівається в майбутньому зайняти крісло сенатора. Перший пункт в його амбітних планах - вступ до престижного Джорджтаунського коледжу. Ось тільки чим ближче стає дата випускного вечора, тим чіткіше Меттью розуміє, що вступивши в «клуб розумників», він пропустив багато цікавого. Навколо нього засмаглі красуні та круті хлопці-футболісти, але сам Метт спілкується лише з двома друзями, такими ж диваками, як він сам. Одного разу Меттью дізнається, що в будинку навпроти з'явилася нова сусідка - сексуальна блондинка Деніел. Помітивши дівчину на вулиці, Кідман продовжує спостереження з вікна, але красуня виявляє його стеження. Заявившись до Метту додому, вона просить його провести екскурсію по тутешніх місцях. З цього дня між старшокласником і його дев'ятнадцятирічної сусідкою зав'язуються стосунки. Ось тільки дуже скоро безхмарному щастю Кідман приходить кінець. З'ясовується, що Деніел - колишня зірка порноіндустрії! Правда, яка відкрилася шокує все містечко, і Меттью залишається вирішити, чи готовий він ризикнути своїм майбутнім заради любові. ©Kino4ua Сусідка 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?