Kino4ua.com
R

Державні таємниці

Рік:
Ор. назва:
Official Secrets
Країна:
США, Швейцарія, Китай, Великобританія
Режисер:
Ґевін Гуд
Тривалість:
01:51:56
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Кетрін Ганн працює на британську розвідувальну службу. Вона - гарна шпигунка, і давала клятву своїй країні у вірності. Одного разу вона знаходить електронного листа, який перевертає її уявлення про свою державу. Послання доводить, що Америка і Англія попередньо змовились групою осіб, після чого незаконно вторглися на територію Іраку. Всі докази проти «ворога» були сфабриковані, і розвинені країни почали війну тільки заради своєї вигоди. Кетрін вирішує опублікувати цей лист, щоб звичайні люди змогли дізнатися всю правду про чиновників. Вона намагається все зробити таємно, проте служби її обчислюють. Їй починають загрожувати і залякувати тюремним терміном, який може тривати до самої її смерті. За колишньою шпигункою почали стежити агенти, щоб обчислити всіх спільників. Інформація ще не дійшла до народу, але Кетрін все одно вже стала зрадницею. Вона намагається за допомогою адвокатів виправдати свої дії. Але цього мало. Починаються жахливі випробування не тільки для Кетрін, але і для її сім'ї і друзів. Вона починає боротися за правду, поставивши на карту дуже багато. Уряд не дозволить викрити всі свої таємниці будь-якою ціною, навіть якщо доведеться вбити багато людей, серед яких ризикує опинитися і головна героїня. ©Kino4ua Державні таємниці 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?