Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хороший лікар (1 - 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Good Doctor
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Сет Гордон, Майк Лісто
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Робота Голосом, Індиго TV, BaibaKoTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Дитинство головного героя серіалу «Хороший лікар» не можна назвати радісним і щасливим. Шон Мерфі був змушений терпіти витівки свого батька, який звинувачує навколишній світ і свою власну сім'ю у всіх своїх неприємностях. Працюючи на важкій роботі, він став прикладатися до пляшки, що призвело до алкогольної залежності. Практично кожен день Шон бачив, як його батько змінюється на очах. Перебуваючи під впливом алкоголю, він став виливати гнів на дружину і дітей. Це призвело до того, що у хлопчика розвинувся аутизм. В результаті він виявився під опікою медичних працівників і був змушений проходити навчання в спеціалізованій установі. Події починають розвиватися в той момент, коли оточуючі помічають, що у Шона є схильність до медицини. Незабаром з'ясовується, що у нього є по-справжньому унікальні здібності - феноменальна пам'ять і неймовірна чутливість до проблем, які з'являються всередині живого організму. Опікун Шона допомагає йому отримати медичну освіту і стати одним з кращих у своїй справі. Всім, хто любить незвичайні медичні драми, ми рекомендуємо обов'язково звернути увагу на цей серіал. Серії вже знаходяться на нашому сайті і доступні для перегляду. ©Kino4ua Хороший лікар (1 - 6 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?