Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тиха гавань

Рік:
Ор. назва:
Safe Haven
Країна:
США
Режисер:
Лассе Халльстрем
Тривалість:
01:55:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine +
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головна героїня, Кеті, зараз страждає через свого вибору, який вона зробила кілька років тому. Адже через те, що вона відповіла позитивно, зараз дівчина терпить приниження з боку свого чоловіка. Він щодня завдає їй побої. Одного разу Кеті розуміє, що терпіти таке більше не слід, і тому вирішується на відчайдушний крок. Героїня просто тікає зі свого власного будинку. Проходить час і дівчина поселяється в одному містечку. Тут їй здається, що вона знайшла ту саму тиху гавань, яку шукала такий тривалий час. Зараз перед героїнею знову стоїть непростий вибір. Вона хоче зрозуміти, чи варто знову довіряти чоловікам або потрібно вчитися на гірких помилках? Кеті зустріла чоловіка своєї мрії, ним став співак на ім'я Алекс Уитли. Довіритися йому і бути щасливою або краще просто поспостерігати, щоб не отримати нові побої? ©Kino4ua Тиха гавань 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?