Kino4ua.com
PG-13

Щоденник Роуз

Рік:
Ор. назва:
The Secret Scripture
Країна:
Ірландія
Режисер:
Джим Шерідан
Тривалість:
01:48:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Пронизлива історія кохання героїні драматичного фільму «Щоденник Роуз» - привабливою, розумною, волелюбної Розанни Макналті, яка знайшла відображення в її таємних щоденниках, які вона вела все своє життя, більшу частину якої вона провела в стінах психіатричної клініки. Ця фатальна помилка сталася дуже багато років тому в маленькому ірландському містечку. Покинувши занадто неспокійний Белфаст, молода дівчина Розі приїхала в тиху провінцію, щоб працювати у далеких родичів.

Тут вона зустріла кохання всього свого життя - Майкла Макналті, з яким могла б прожити довге і щасливе життя. Але доля розпорядилася інакше, коли в житті Розі з'явився диявол в образі священика Стівена Гаунта. Будучи строгим католиком молодий священнослужитель пильно стежить за жителями міста, щоб ніхто не грішив і вів благочестивий спосіб життя. Тим більше пильно батько Гуант стежить за новоприбулою красунею Розі, яка викликає великий інтерес серед чоловіків... ©Kino4ua Щоденник Роуз 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?