Kino4ua.com
R

Екстрасенс 2: Лабіринти розуму

Рік:
Ор. назва:
Mindscape
Країна:
Іспанія, США
Режисер:
Хорхе Дорадо
Тривалість:
01:38:50
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Наскільки складно проникнути в світ шістнадцятирічного підлітка?
А якщо цей підліток дівчина? Що тут і говорити: завдання не з легких. Навіть для детектива з унікальними здібностями в області екстрасенсорики. Однак, здатності героя дають йому право покладатися не тільки на удачу, а й на моменти більш вагомі. Наскільки оманливий буває зовнішній вигляд? Адже одна справа прислів'я і зовсім інше є реальним життям. Чарівна дівчина, яка на вигляд не образить і мошки, може виявитися ні жертвою, а справжнісіньким злочинцем. Адже буває ж всяке. Тепер завданням для детектива, який звик добиватися тільки оптимальних результатів в таємничих справах будь-якої складності, є усвідомити напевно, наскільки хитра і психічно нездорова дівчина. Адже він змушений спілкуватися з нею абсолютно не знаючи цю красуню ну ніяк.
Так хто ж вона: жертва похмурих обставин або ж божевільний соціопат? ©Kino4ua Екстрасенс 2: Лабіринти розуму 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?