Kino4ua.com
R

Перспективна дівчина

Рік:
Ор. назва:
Promising Young Woman
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Еміральд Феннел
Тривалість:
01:53:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Перспективна дівчина – трилер, у якому розповідається про те, на що може бути здатна мила, тендітна дівчина, якщо хтось образить її або когось з її близьких. Кассандра Томас, а для друзів просто Кейсі, вважалась на своєму курсі в університеті найрозумнішою студенткою. У неї були неймовірні перспективи і великі плани, але все змінилось після одного жахливого випадку, який стався з її подругою. З того часу великі зміни почались в душі у Кейсі. Вона стала іншою, але про це ніхто з близького оточення навіть не здогадується. Студенткою героїня бути перестала, а працює бариста. У неї денні зміни, і відвідувачі завжди бачать перед собою усміхнену, милу, чарівну дівчину. А от вночі це зовсім інша людина – хитра, підступна, непередбачувана. Вечорами вона ходить у бари або клуби і зваблює чоловіків, щоб потім скористатись їх «слабкістю»… ©Kino4ua Перспективна дівчина 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?