Kino4ua.com
R

Велике весілля

Рік:
Ор. назва:
The Big Wedding
Країна:
США
Режисер:
Джастін Закем
Тривалість:
01:29:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Цей фільм розповість історію одного сучасного сімейства, яке намагається пережити дні святкування з нагоди весілля. Адже це веселий час здатний буде обернутися для всієї родини справжнім крахом. Правда, на подив власних дітей і знайомих, одним колишнім дружинам належить знову прикидатися люблячими і радісними, щоб весільна церемонія пройшла на відмінно. Адже одружується їх прийомний син. А мати нареченого, істинний консерватор, готова пролетіти половину Всесвіту, щоб взяти активну участь в майбутньому святі.
Як відомо, будь-яка американська історія з гумором може закінчитися чим завгодно! Тому варто додивитися її до самого фіналу. ©Kino4ua Велике весілля 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?