Kino4ua.com
PG-13

Вікі Крістіна Барселона

Рік:
Ор. назва:
Vicky Cristina Barcelona
Країна:
США, Іспанія
Режисер:
Вуді Аллен
Тривалість:
01:36:40
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Перед глядачем постають дві дівчини з Америки на ім'я Вікі і Крістіна. Вони приймають рішення відправитися на літні канікули в Барселону. Кожна з них різна за характером, своїм способом життя, і у кожної власні цілі для поїздки. Вікі - відповідальна дівчина, яка найближчим часом повинна зіграти весілля. Вона приїхала в це місто, щоб вивчити тутешню архітектуру. Христина любить творчість, вона розкута в сексуальному плані і має сутність бунтарки, згодна на будь-які пригоди.

Після приїзду в Іспанію дівчата знайомляться з симпатичним молодим художником Антоніо, в якого вони закохуються. Вікі навіть забуває про свого нареченого і про те, що у них планується весільна церемонія. Нові почуття повністю поглинають її. У Христини все набагато простіше - вона не обтяжена відносинами і ризик для неї цілком звична справа. Героїні теж подобаються красеню, але він ніяк не може зробити свій вибір. Це ще більше погіршує ситуацію, в якій дух суперництва встає на перше місце. Зовсім скоро їх відносини починають більше нагадувати любовний трикутник, в якому вони з часом заплутуються все більше. ©Kino4ua Вікі Крістіна Барселона 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?