Kino4ua.com
PG-13

Пробудження

Рік:
Ор. назва:
Awakenings
Країна:
США
Режисер:
Пенні Маршалл
Тривалість:
02:00:41
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Доктор Сейер займається медициною. Він отримує місце в одній з лікарень міста. Тут чоловік буде допомагати людям, що страждають від різних недуг. Головному герою належить зіткнуться з декількома пацієнтами, яким вдалося пережити епідемію енцефаліту, що бушувала в період з 1917 по 1928 роки. Протягом багатьох років ці люди знаходилися в кататоническом ступорі. Доктору Сейєру завжди було цікаво займатися нестандартними випадками. Він має намір відшукати причину появи такого незвичайного захворювання. Йде час. Головний герой все-таки знаходить причину недуги. Йому навіть вдається відшукати препарат, здатний позбавити людей від хворобливого стану. Але для початку доктору слід провести невеличкий експеримент, щоб побачити ліки в дії. Так в руки Сейера потрапляє Леонард. Чоловік починає розуміти, що препарат дійсно виявився ефективним в боротьбі з недугою. Людина, яка кілька десятків років провела в ступорі, змогла прокинутися. Один за одним від довгого сну починають пробуджуватися і інші пацієнти. Люди, що вийшли з кататонического ступору, були раді повернутися до життя. Хоч для них і були втрачені багато років, але тепер у пацієнтів є шанс знову стати щасливими і вільними. ©Kino4ua Пробудження 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?