Kino4ua.com
R

По той бік вбивства

Рік:
Ор. назва:
Murder on the Home Front
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джофрі Сакс
Тривалість:
01:33:21
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Дія кримінального трилера «По той бік вбивства» розгортається на початку Другої світової війни в Лондоні, коли столиця Великобританії буквально кожен день піддається бомбардуванням з боку нацистської Німеччини. Під час чергового авіанальоту відбувається жорстоке вбивство повії, на язиці якої вбивця вирізає свастику. Опинившись в глухому куті, поліція звертається за допомогою до патологоанатома доктора Леннокса Коллінза, який не особливо знайомий зі справами про вбивства, однак просто одержимий досягненням правди. Заручившись підтримкою своєї молодої помічниці Моллі Купер, він береться за розслідування, але незабаром подібним способом вбивають ще кілька жінок. Щоб вийти на слід злочинця, Коллінз вдається до самих новаторських методів розслідування, адже для нього немає нічого важливішого, ніж докопатися до правди ... ©Kino4ua По той бік вбивства 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?