Kino4ua.com
PG

Playmobil: Фільм

Рік:
Ор. назва:
Playmobil: The Movie
Країна:
Франція, Німеччина, Китай, Канада
Категорія:
Режисер:
Ліно ДіСальво
Тривалість:
01:39:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) Синема УС
Чарлі з тих, хто любить пограти і добре провести час. Однак саме ця любов приводить його до випадкових і дивних подій. Чарлі опиняється в чарівному всесвіті, куди можуть потрапити лише обрані. Його сестра, головна героїня повнометражного мультфільму «Playmobil: Фільм», турбується за свого брата. Вона хоче допомогти родичу і тому тут же відправляється на пошуки молодшого брата.

Попереду героїню чекає безліч пригод по самих різних світів. Їй належить познайомитися з великою кількістю вражаючих створінь і людей. Її чекають подорожі і нові відкриття. Вона подружиться з дивовижними героями, які обов'язково допоможуть їй знайти брата.

Компанію їй складе балакучий водій на ім'я Дел. Потім до них приєднається відважний агент Рекс, здатний вивідати будь-яку інформацію. Після групу поповнить забавний робот, який постійно зазнає невдачі. А укомплектує колектив екстравагантна хрещена-фея. І хто знає, кого вони ще можуть зустріти на своєму шляху. ©Kino4ua Playmobil: Фільм 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?