Kino4ua.com
PG

Ще один малюк-каратист

Рік:
Ор. назва:
The Next Karate Kid
Країна:
США
Режисер:
Крістофер Кейн
Тривалість:
01:47:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Знаменитий майстер східних єдиноборств Міяги, що живе на острові Окінава, не припиняє займатися улюбленою справою ні на хвилину. У минулому він навчав таїнствам боротьби хлопця Даніеля. На цей раз він бере до себе на виховання молоду дівчину на ім'я Жюлі. Колись, ще під час Другої світової війни, батько цієї дівчини врятував Міягі від смерті. Сама Жюлі - дуже складний підліток. З навчанням в школі у неї великі проблеми, зі своєю ріднею вона ніяк не може знайти спільну мову, до того ж шкільні хулігани не дають дівчині спокою. Завдання майстра Міяги - навчити Жюлі мудрості, позбавити її від ненависті до всього світу, занурити її з головою в тренування і навчити всім навичкам східної боротьби. Юній каратистки належить постояти за себе і дати відсіч всім, хто хоч якось її образив в минулому, а містер Міягі їй в цьому допоможе. ©Kino4ua Ще один малюк-каратист 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?