Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Син маски

Рік:
Ор. назва:
Son of the Mask
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Лоуренс Гутерман
Тривалість:
01:36:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Фільм «Син маски» (Son of the Mask) мало пов'язаний з оригінальною картиною «Маска», з Джимом Керрі у головній ролі, цей фільм в цілому багато запозичує від попередника, але розповідає трохи іншу історію. За сюжетом - карикатурист Тім Евері раптово став володарем чарівної, легендарної маски, створеної в стародавні часи божеством Локі. У Тіма, є маленька дитина, нещодавно народився син, який має здібності перевершують звичайні можливості нормальної людини. Коли малюк знаходить магічну маску, він спільно з улюбленим собакою балуються і знайомитися з новою іграшкою. Унікальні властивості маски настільки великі, що в будинку швидко починається повні бардак і безлад. Але це лише квіточки, а ягідки починаються тоді - коли за своєю маскою приходить сам Бог пустощів Локі. Він не зупиниться ні перед чим аби повернути її в своє володіння. На створення фільму витратили грандіозний бюджет в розмірі 80 мільйонів доларів, але в світовому прокаті зібрали лише половину від вкладених коштів. Також фільм був представлений в семи номінаціях на «Золоту Малину», але переміг тільки в одній. ©Kino4ua Син маски 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?