Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Великий диктатор

Рік:
Ор. назва:
The Great Dictator
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Чаплін
Тривалість:
02:05:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Бюджет військової драми, представленої увазі глядацької аудиторії, склав два мільйони доларів. Подивилося картину дев'ять мільйонів кіноглядачів. Це перший повністю звуковий фільм Чарлі Чапліна, який був нетиповим для Америки того часу. Фільм мав грандіозний комерційний успіх, але водночас викликав розбіжності через політичне підґрунтя. Сюжет фільму: своєрідна політична сатира на нацизм і на Гітлера, такий собі блискучий антифашистський фарс. У цій прекрасній і трохи незвичній комедії Чарльз грає дві ролі: перукаря єврея з гетто і диктатора вигаданої країни Тамані Аденоїди Хинкеля. Перукар отримав поранення ще за часів Першої світової війни, і йому відбило пам'ять. Коли він прийшов до тями, то ніяк не міг звикнути швидко до диктатури, до якої всі звикали поступово. ©Kino4ua Великий диктатор 1940 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?