Kino4ua.com
R

Рік дракона

Рік:
Ор. назва:
Year of the Dragon
Країна:
США
Режисер:
Майкл Чіміно
Тривалість:
02:14:07
Переклад:
Українська мова Професійний багатоголосий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (Украинский)
Нью-Йорк завжди був інтернаціональним містом, в якому існує велика кількість районів, де мешкають лише емігранти з певних країн. Китайці, японці, росіяни і ірландці, тут можна знайти як добропорядних громадян, так і тих, хто, зробивши злочин, переховується від поліції. Про один з таких районів і піде мова в картині.
У центрі сюжету лідер китайської тріади, який вирішує розширити власні володіння. Джой Тай заробив репутацію амбітного і жорстокого мафіозі, але Стенлі Уайт, який працює в поліції, має намір покласти край його злодіянням. Практично в поодинці ветеран в'єтнамської компанії кидає виклик всьому злочинному світу ... ©Kino4ua Рік дракона 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?