Kino4ua.com
PG

Флетч

Рік:
Ор. назва:
Fletch
Країна:
США
Режисер:
Майкл Рітчі
Тривалість:
01:38:13
Переклад:
Українська мова Студія ТВ+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
«Флетч» - культова американська комедія від режисера Майкла Рітчі, який зняв «Майже ідеальний роман» і «Нестерпні ведмеді». У ролі головного героя - іронічний комік Чеві Чейз. Сам актор відгукнувся про створеного ним характеру, як про «хлопця-нахабу». І додав, що всі в його віці хотіли б бути такими ж спритними і також плювати на думку оточуючих. Картина мала великий успіх в США, завдяки гумору, іронічності і правдивості відображення репортерських буднів. Ірвін «Флетч» Флетчер - репортер, провідний журналістські розслідування. Почавши писати статтю про торгівлю наркотиками на пляжах Лос-Анджелеса, він вирішує прикинутися наркоманом. Але події приймають дивний оборот. Прийнявши Флетча за бездомного, віце-президент великої компанії Алекс Стенвік звертається до нього з неймовірною пропозицією. Стенвік пропонує 50 тисяч доларів за власне вбивство, обставлене як пограбування. І з цієї хвилини у репортера починається низка божевільних пригод з перевдяганнями, перестрілками, гонитвою, шантажем і, звичайно, безоднею гумору. Справжньому репортерові, що потрапив в халепу, без гумору не обійтися. ©Kino4ua Флетч 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?