Kino4ua.com
R

Калігула: 1400 днів жаху

Рік:
Ор. назва:
Caligula: 1400 Days of Terror
Країна:
США
Режисер:
Брюс Кеннеді
Тривалість:
01:28:30
Переклад:
Українська мова Мега | Двоголосий закадровий
Йому було 24 роки, і звали його Калігула. Імператора називали по різному: безжалісний, злочинець, жорстокий, інфантильний, збоченець, скандаліст, маніпулятор. Він керував найсильнішою в світі імперією з жорстокістю садиста. Він був мстивий, небезпечний і безвідповідальний. Історія Калігули відноситься до першого століття нашої ери, коли ще 20 років не минуло з дня смерті Христа. Після смерті Калігули сенат зробив все, щоб стерти всі спогади про нього. Було оголошено про прокляття його пам'яті, написи стиралися, статуї скидали і розбивали, будь-який спогад про імператора прибрали з документів. Вони прокляли його пам'ять і сам його образ. Але було занадто пізно. Рим уже ніколи не стане таким, яким був раніше. Цей фільм розповість те, про що звичайні люди досі, можливо, не знали. ©Kino4ua Калігула: 1400 днів жаху 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Роман
    Роман
    26 липня 2020 22:03
    + 0 -
    Хоч напишіть в описі, що це документальний фільм