Kino4ua.com
R

Офіцер і шпигун

Рік:
Ор. назва:
J'accuse
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Роман Поланскі
Тривалість:
02:12:30
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Дія фільму починається у той момент, коли досвідчений Альфред Дрейфус, який має звання капітана, і служить в одній з найбільш секретних спецслужб Франції, опиняється в непростому положенні. Його оголошують одним з найнебезпечніших для країни злочинців, а відразу ж після цього відправляють відбувати покарання на тропічному острові, який розташований в Атлантичному океані. Офіційна версія розслідування – шпигунство на користь німецьких спецслужб. Жорж Пікар, начальник департаменту розвідки і колишній наставник Альфреда Дрейфуса, не вірить в офіційну версію. Він упевнений, що ситуація набагато складніша і суперечливіша. З цієї причини Жорж починає своє власне розслідування, сподіваючись докопатися до істини. Основним обвинувальним матеріалом, що послужив приводом для звинувачення Дрейфуса, є загадкова папка, що має штамп «цілком таємно». Нібито в ній знаходяться всі докази, що підтверджують провину Дрейфуса. Жорж збирається знайти і вивчити матеріали цієї папки. ©Kino4ua Офіцер і шпигун 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?