Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Проект X: Дорвались-відірвались

Рік:
Ор. назва:
Project X
Країна:
США
Режисер:
Німа Нурізаде
Тривалість:
01:28:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Вони молоді, безтурботні і досить наївні хлопці, які щодня мріють про популярність. У школі на них практично не звертають уваги і вважають справжніми невдахами. Хлопці добре вчаться, будують великі плани на майбутнє і слухаються вчителів, при цьому розуміючи, що така поведінка і дозволяє однокласникам насміхатися над ними. Дівчата намагаються обходити невпевнених підлітків стороною, а хлопці частенько знущаються над ними. Батьки намагаються допомогти своїм дітям стати щасливими і просто задоволеними життям членами суспільства, але поки що це н е дуже вдається. Одному з хлопців стає відомо, що в день його народження батькам доведеться виїхати у справах на весь день і ніч, а це вже зовсім інша справа. Він повідомляє друзям, що на свято влаштує невелику вечірку і запросить кілька привабливих дівчат. Вони нарешті зможуть довести, що гідні уваги представниць прекрасної статі і гарненько повеселяться. Неприємності починаються, коли вечірка виходить з-під контролю і перетворюється на жахливе свято, здатне з легкістю знищити будинок.

Але це вийшла сама епічна вечірка в історії сучасної молоді, ще стільки людей не було на одній хаті, і при тому працювало аж два Діджея. Музика просто відпад, молодь відривається на всю котушку, а сусіди пофігу ))). Але ці хлопці зробили не можливе. Тут і комедія, і кохання, усе на купу. Просто якась божевільня. Хтоб не захотів із сучасної молоді так відірватись, АЛЕ В ШКОЛІ ВОНИ ЗДОБУЛИ ВИЗНАННЯ І ПОДЯКУ ВІД УСІХ ХТО БУВ НА ЇХНІЙ ВЕЧРЦІ. Адже вечірка це круто, коли є море випивки і багато красивих ДІВЧАТ. ©Kino4ua Проект X: Дорвались-відірвались 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?