Kino4ua.com
NC-17

Плейбой під прикриттям

Рік:
Ор. назва:
Nicky Larson et le Parfum de Cupidon
Країна:
Франція
Режисер:
Філіпп Лашо
Тривалість:
01:31:49
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Був створений дивовижний парфум, здатний змінити весь світ. Однією краплі вистачає для того, щоб притягувати протилежну стать. Але ці духи були викрадені. За пошук пропажі береться дивовижний охоронець порядку - Нікі Ларсон. Чоловік має харизму, на яку ласі дівчата, але щоб обчислити негідника, йому доводиться працювати під прикриттям. Тепер він - плейбой з таємничим минулим. Нікі завжди відрізнявся професіоналізмом, а також виключним підходом до справи. Немає такої загадки, яку він би не вирішив. В запасі у Ніки - вміння вступити в будь-яку бійку або перестрілку і вийти з неї переможцем. Безумовно, плейбой під прикриттям - ідеальний чоловік. Але все ж є у нього один недолік. Проблема полягає в тому, що головний герой надто ласий до представниць прекрасної статі. Це нерідко стає причиною чергових пригод і навіть неприємностей, в яких Ларсону завжди допомагає напарниця Лора Марконі. Разом вони повинні вийти на слід таємничого викрадача і повернути парфум, поки не стало надто пізно. Однак їх противник знає про слабкість Ніки і неодмінно скористається цим, щоб уникнути покарання. ©Kino4ua Плейбой під прикриттям 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?