Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

АйКарлі (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
iCarly
Країна:
США
Режисер:
Стів Хофер, Адам Вайсман, Девід Кендалл
Тривалість:
00:22:54
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий - 1 сезон, BaibaKo | Багатоголосий закадровий - 3-6 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Головною героїнею серіалу є 13-річна Карлі - амбітна і цілеспрямована дівчина, яка живе зі своїм старшим братом. Батько молодих людей змушений працювати в іншій країні. Таким чином, Карлі має багато вільного часу. З часом їй приходить в голову ідея про створення молодіжної передачі, яка складалася б з оригінальних кліпів, знятих в домашніх умовах. Дуже швидко ця передача стає популярною і за просторами Інтернету, а Карлі і її друзям доводиться пізнати такі явища, як заздрість, конкуренція, фанати і шоу-бізнес. ©Kino4ua АйКарлі (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?