Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Внутрішній голос (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Little Voice
Країна:
США
Режисер:
Сара Барелліс, Джессі Нельсон
Тривалість:
00:34:51
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ColdFilm, Jaskier
Вступ першої серії знайомить нас з Бесс Кінг, головною героїнею серіалу «Її голос», яка захоплюється музикою. Молода жінка щиро хоче побудувати кар'єру співачки, але боїться виходити на сцену через свого невдалого досвіду.

Колись в минулому Бесс намагалася виконати одну зі своїх оригінальних пісень, але була висміяна тими, хто перебував за лаштунками. Ця подія сильно травмувала співачку, і вона прийняла рішення відмовитися від публічних виступів.

Бесс розуміє, що її тендітне его є серйозною перешкодою на шляху до успіху, але вона не може подолати саму себе. Через це Кінг постійно вступає в конфлікти зі своїми друзями, знайомими і членами сім'ї. Сама того не усвідомлюючи, Бесс відштовхує від себе близьких людей, якщо вважає що їх моральні стандарти суперечать її ідеалам.

Героїні серіалу «Її голос» доводиться боротися зі своїми примхами і амбіціями, але в своїй боротьбі вона не самотня. Поруч з Бесс завжди знаходиться її менеджер і за сумісництвом близька подруга Бенні. До них приєднуються музикант Семюель і Етан. В останньому хлопці Бесс починає бачити свій любовний інтерес. Любов і творчість допомагають їй розквітнути. ©Kino4ua Внутрішній голос (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?