Kino4ua.com
NC-17

Колекціонер

Рік:
Ор. назва:
The Collector
Країна:
США
Режисер:
Маркус Данстен
Тривалість:
01:29:50
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Грати, сигналізація та інші сучасні запобіжні заходи - зовсім не гарантія безпеки в будинку. У минулому Аркін був злодієм-домушником. Зараз він знову змушений повернутися в справу. Щоб віддати численні борги і надати допомогу своїй сім'ї, герой забирається в заміський будинок свого колишнього начальника. Опинившись всередині, він відчуває зловісну тишу, а потім виявляє, що цей будинок - справжня пастка. Маніяк-психопат до відмови напхав будинок витонченими смертоносними знаряддями. Кожна кімната нагадувала обитель смерті, а підвал був перетворений в камеру для тортур з якої, здавалося, ще ніхто не вибирався живим. Аркін змушений вибирати між грошима і життям. Він приймає єдино правильне рішення. Але чи вдасться герою вийти живим з цього нещасливого будинку, а не стати черговим експонатом у колекції маніяка-вбивці? ©Kino4ua Колекціонер 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Валерия
    Валерия
    2 липня 2020 12:25
    + 0 -
    Крутецкий фильмец, рекомендую.