Kino4ua.com
R

Хижа у лісі

Рік:
Ор. назва:
The Cabin in the Woods
Країна:
США
Режисер:
Дрю Годдард
Тривалість:
01:35:00
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету - галаслива компанія веселих студентів, які вирішили провести свої вихідні на природі. Зупинитися вони вирішують в лісовій халупі, яку нещодавно купив брат одного з героїв фільму «Хатина в лісі». Але приїхавши на місце, вони розуміють, що спокійного відпочинку не буде. За окрузі бігають жахливі монстри, які збираються вбити кожного з п'яти студентів. Хлопці виявляються в цій пастці - хатина стає помітною приманкою для дивних створінь, а вибратися з неї вони вже не можуть. Але герої самі винні - їм слід було б повернути додому ще в той момент, коли вони заблукали і дізнавалися дорогу у похмурого місцевого жителя, який більше схожий на маніяка, ніж на сільського жителя. По ходу дії фільму будуть відбуватися загадкові події, правда про яких глядачеві буде надано поступово. Це лише ще сильніше інтригує і утримує увагу глядача до самого кінця кінострічки. ©Kino4ua Хижа у лісі 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?