Kino4ua.com
R

Космополіс

Рік:
Ор. назва:
Cosmopolis
Країна:
Канада, Франція, Португалія, Італія
Режисер:
Девід Кроненберґ
Тривалість:
01:48:51
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету - одна доба з життя неймовірно багатого чоловіка. Головному герою кінострічки «Космополіс» всього 28 років, а він уже досяг в житті приголомшливих висот і накопичив великий стан в кілька мільярдів доларів. Правда його зайнятість важко назвати чимось, що приносить користь суспільству, навпаки, він постійно паразитує на економіці власної країни. Фінансист Ерік Пекер займається іграми на біржі, чергуючи це з інформаційною безпекою. І це далеко не повний список, він готовий займатися чим завгодно, лише б це не було виробництвом. Ерік звик до розкоші і розпусті - хлопець постійно зраджує своїй дружині і проводить час в кращих ресторанах мегаполісу, спокушаючи самих різних дівчат. Ось тільки в якийсь момент йому доведеться відмовитися від усього комфорту і грошей. Зробить це герой не з власної волі, що абсолютно не вплине на результат. Тепер перед нами молодий чоловік, у якого немає коштів для існування. Що він буде робити? Здасться або захоче боротися? ©Kino4ua Космополіс 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?