Kino4ua.com
R

Самоволка

Рік:
Ор. назва:
Lionheart
Країна:
США
Режисер:
Шелдон Леттіч
Тривалість:
01:45:09
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - РТР
Пригодницький бойовик з драматичною підгрунтям "Самоволка" (Lionheart) розповідає нам про безстрашного Лайон Голтье. Він проходить контрактну військову службу в одному з французьких легіонів в далекій Африканської країні. І раптом йому приходить звістка про важкий стан, в якому знаходиться його гаряче улюблений і єдиний брат. Він дезертирів з армії і терміново відправляється в місто Лос-Анджелес, що в Америці до ліжка хворого. Його братові терміново потрібна дорога і складна операція, потрібно терміново роздобути грошей. Лайон вплутується в участь в боях без правил і виступає, як гладіатор на арені, щоб швидко заробити потрібну суму грошей. Він і так ризикує життям на полі бою кожен день і вимотується в виснажливих тренуваннях, а тут ще двох бойовиків-легіонера слідують за ним по п'ятах, так як його стрімкий втечу з армії, не залишився непоміченим. В головні ролі грає знаменитий мачо і професійний каратист - Жан-Клод Ван Дамм. Фільм сповнений захоплюючих кривавих бійок і не позбавлений тонкого гумору. Любителі жанру будуть у захваті - це просто класика серед бойовиків. ©Kino4ua Самоволка 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?