Kino4ua.com
R

Ціна пристрасті

Рік:
Ор. назва:
The Ledge
Країна:
США, Німеччина, Саудівська Аравія
Режисер:
Меттью Чепмен
Тривалість:
01:40:37
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У сюжеті художнього фільму "Ціна пристрасті" офіцер поліції Холліс Лучетті вкотре змушений відправитися на дах будинку, щоб відмовити "стрибуна", що стоїть на краю карниза, від стрибка. У цей день Холліс сам знаходиться не в кращому стані і можливо із задоволенням склав би компанію стрибуну на даху будинку, адже він дізнався шокуючі факти про своє життя. Але борг зобов'язує і в процесі спілкування з незнайомцем, який наважуються на стрибок, Холліс дізнається історію любовного трикутника, який спонукав молодого хлопця вчинити суїцид.

Стрибун Гевін розповів поліцейському про свою любов до доброї, ніжної дівчини на ім'я Шана, яка є його підлеглою на роботі, а так само живе в сусідній квартирі. Але Шана одружена з дуже набожним чоловіком, фанатичним віруючим, який не може дати їй все, що необхідно. У відносинах з Гевіном, Шана знайшла то, що їй так не вистачало всі ці довгі роки в шлюбі: пристрасть, чуйність і відмінний секс, але вона не може розірватися між двома улюбленими чоловіками. Заплутані стосунки трійці призводять до трагічних подій, які і стануть ціною пристрасті. ©Kino4ua Ціна пристрасті 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?