Kino4ua.com
R

Кров за кров

Рік:
Ор. назва:
Four Brothers
Країна:
США
Режисер:
Джон Сінглтон
Тривалість:
01:49:10
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Чотирьом абсолютно різним хлопцям пощастило залишити негостинні стіни дитячого притулку і опинитися під дахом доброї, співчутливої жінки. Самотня Евелін Мерсер забрала нещасних сиріток, оформивши над ними опіку. З того часу прийомна мати стала для них свого роду ангелом хранителем. Постійно навчаючи вчорашніх безпритульних, їй вдалося виростити з них справжніх, справедливих чоловіків, здатних постояти за себе і не дати в образу ближнього. Минув час. Поступово чоловіки роз'їхалися по різних штатах, сподіваючись стати на ноги, почати нове життя. Правда, незабаром їм довелося зібратися разом. Жахлива новина про раптову смерть матері шокувала Джека, Ейнджела, Роберта і Єремію. Повернувшись у рідне містечко, бажаючи попрощатися з покійною, брати раптово дізнаються, що невідомі зловмисники вправно створили видимість пограбування, під час якого і загинула міс Мерсер. Насправді негідникам знадобилася саме Евелін. Стає абсолютно незрозуміло, кому могла прийти в голову думка вбити безневинну бабусю. Хлопці урочисто поклялися відшукати жорстоких вбивць і покарати, чого б це їм не коштувало. ©Kino4ua Кров за кров 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?