Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Фільм 43 / Муві 43

Рік:
Ор. назва:
Movie 43
Країна:
США
Режисер:
Стівен Брілл, Пітер Фарреллі, Елізабет Бенкс
Тривалість:
01:40:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Нестандартна і провокаційна американська комедія, що поєднує елементи жанру – чорний гумор і так званий сортирний (низькопробний). Для сімейного перегляду підійде навряд чи, а ось галасливій компанії цілком припаде до смаку. Це альманах із зібраних у непов'язаний між собою калейдоскоп комічних історій і неможливих життєвих ситуацій. Незважаючи на примітивність і абсурдність сюжетів, у фільмі зібралася ціла плеяда найвідоміших, а часом і оскароносних акторів різних років і величин. Від Хью Джекмена до Річарда Гіра. Від Хлой Моретц до Кейт Уінслет. Тут немає місця сльозливій романтиці і філософським роздумам. Це жарти у стилі «нижче пояса». Автори кінокартини пішли на ризикований крок, щоб створити щось небувале за весь час існування кінематографа, зібравши воєдино самі низинні і дурні сторони людського суспільства і характеру сучасників. ©Kino4ua Фільм 43 / Муві 43 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?