Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Порятунок містера Бенкса

Рік:
Ор. назва:
Saving Mr. Banks
Країна:
США, Великобританія, Австралія
Режисер:
Джон Лі Хенкок
Тривалість:
02:05:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубляж
Ця історія розповідає про справжню боротьбу, яку майже 20 років вів усім відомий мультиплікатор і чарівник телебачення для дітей Уолт Дісней з письменницею Памелою Треверс за право екранізації її найвідомішого роману. Якось мультиплікатор пообіцяв своїм дочкам, що виконає їх головну мрію – перенесе зі сторінок книг на кіноекран їхній улюблений дитячий твір про пригоди ексцентричної жінки Мері Поппінс. Ця казка була однією з найулюбленіших англійських творів дітей всієї Америки. Однак реалізувати цю задумку виявилося дуже складним завданням. Виявилось, що письменниця не хоче давати дозвіл на екранізацію книги. І тоді Уолт наважується на відчайдушний крок – він запрошує жінку у США, щоб вона особисто простежила за кінозйомками. Але прибувши в Америку, ексцентрична жінка відразу починає висловлювати своє невдоволення. На неї не справляють враження малюнки кращих мультиплікаторів, які намагалися максимально точно зобразити головних героїв. Вона критикує їх роботи і врешті-решт викидає їх у вікно. Її не вражають музика і тексти пісень, вона вважає що все потрібно переробити. А незабаром оголошує автору, що екранізація це погана ідея, бо він не перейнявся розповіддю і зовсім не зрозумів її зміст. Майже зневірений мультиплікатор зважується на останній і крок – запрошує письменницю у Діснейленд, щоб там розтопити кам'яне серце жінки і довести, що він майстер своєї справи, який зможе зробити чудовий фільм. ©Kino4ua Порятунок містера Бенкса 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?