Kino4ua.com
PG-13

Агент Лев

Рік:
Ор. назва:
Le lion
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Людовик Колбо-Жустін
Тривалість:
01:35:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - AlphaProject
Психіатрична лікарня. Доктор Роман Мартен лікує свого пацієнта Лео Мілана, який стверджує, що він не хто інший, як агент під прикриттям зі світовим ім'ям, який працює під псевдонімом «Лев» та займається пошуком викрадених людей, а також складається в шпигунському клані «Constellation». Мартен впевнений, що Мілан всього лише брехун з манією величі, проте його думка змінюється в діаметрально протилежну сторону після того, як несподівано зникає його наречена. Не так давно Лео передбачав зникнення дівчини, і тепер Роман може покластися лише на свого дивакуватого друга, з яким вони незабаром відправляються в небезпечну пригоду і спробують знайти наречену Романа, а також запобігти однієї з найбільш великих пограбувань у Франції ... ©Kino4ua Агент Лев 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?