Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Березневі іди

Рік:
Ор. назва:
The Ides of March
Країна:
США
Режисер:
Джордж Клуні
Тривалість:
01:41:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Стів Майєр працює в штабі губернатора Морріссі. Він робить усе можливе, щоб його начальник переміг на виборах кандидата в президенти від демократичної партії. Чоловік ретельно продумує промови для виступів на прес-конференціях, намагається спілкуватися з потрібними людьми і перетягувати їх на свою сторону. Одного разу член команди суперника пропонує йому перейти на протилежну сторону барикад. Але один з його колег, Пол, дізнається про пропозицію і зливає цю інформацію репортерам, через що головного героя негайно звільняють. Незабаром він знайомиться з молодою дівчиною Моллі, яка працює на губернатора, у пари виникає спільна симпатія. Але Моррісс дізнається про це, і повідомляє колишньому підлеглому, що кохана переспала з ним і завагітніла. Юна редакторка, злякавшись розкриття таємниці, кінчає життя самогубством. Тоді Майєр відправляється на колишнє місце роботи, і шантажем змушує взяти його назад, при цьому звільнивши стукача, який його підставив. Моррісс лякається, що справа про суїцид потрапить на перші шпальти передових видань, і виконує всі вимоги шантажиста… ©Kino4ua Березневі іди 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?