Kino4ua.com
480p
PG

Роксана

Рік:
Ор. назва:
Roxanne
Країна:
США
Режисер:
Фред Шепісі
Тривалість:
01:46:49
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Надмірно довгий ніс – прокляття, яким «обдарований» головний герой картини. У рідному містечку Сі Ді Блейз користується повагою та пошаною, т.к. працює місцевим пожежником, але зійтися з представницями протилежної статі у нього не виходить. Хто в здоровому глузді зустрічатиметься з носатою людиною? Нехай він буде хоч тричі героєм.
Раптом у віддалене містечко приїжджає справжня красуня Роксана, і наш герой без пам'яті закохується у дивну незнайомку. Чи має він хоч найменший шанс? Не думаємо, адже на дівчину вже «накинув оком» місцевий красень Кріс, з яким боротися на любовному фронті просто марно. Але біда, сам хлопець є підлеглим головного героя.
Кріс хоч і наділений красою, свої почуття йому висловити заважає вроджена недорікуватість, тож, для Блейза, ще не все втрачено. Сам «носач» за своєю натурою добряк і він намагається допомогти підлеглому підібрати потрібні слова для вдалого знайомства, але не зможе таємно писати промови своєму другові все життя. Як відомо, все таємне стає очевидним. ©Kino4ua Роксана 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?