Kino4ua.com
R

Казанова. Останнє кохання

Рік:
Ор. назва:
Dernier amour
Країна:
Франція, Бельгія, США
Режисер:
Бенуа Жако
Тривалість:
01:38:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) iTunes
Казанова – легендарний спокусник, який підкорив сотні жінок із найрізноманітніших соціальних верств. Для нього не існувало перешкод і забобонів – кожна перемога на любовному фронті була бажана, а кожна жінка здавалася чарівною. Поки послідовники марно намагалися повторювати техніку відомого коханця, використовувати його прийоми і спілкуватися з представницями прекрасної статі його словами, невтомний підкорювач жіночих сердець по-своєму любив всіх своїх пасій – зазначав граціозність рухів, милувався рисами, оспівував тіла, і кохані відповідали йому взаємністю. Після гучного скандалу чоловік був змушений залишити Париж і перебратися в похмурий дощовий Лондон. У незнайомому місті герой зустрів молоденьку куртизанку на ім'я Маріанна де Шарпійон. Юна діва з кокетливою усмішкою миттєво полонила його розум. Ця дівчина виявилася єдиною, хто був здатний встояти перед його чарами. Казанова планомірно божеволів, а панночка лише сміялася, обіцяючи віддатися йому тоді, коли він перестане її бажати... ©Kino4ua Казанова. Останнє кохання 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?