Kino4ua.com
R

Супер Майк XXL

Рік:
Ор. назва:
Magic Mike XXL
Країна:
США
Режисер:
Грегорі Джейкобс
Тривалість:
01:55:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский (iTunes)
Минуло цілих три роки, і чудовий Майк зав'язав з танцювальним минулим. Він більше не король стриптизу і не підкорювач жіночих сердець. Хлопець радий би не повертатися до колишнього заняття, але що поробиш. Заклад «Королі Тампи» знаходиться на межі закриття, втративши практично всіх клієнтів. Менеджери стрип-клубу умовили його на фінальний акорд. Власники запланували феєричне шоу, про яке будуть складати легенди. Якщо йти на заслужений відпочинок – то з музикою. Чутки про це поширилися по місту зі швидкістю лісової пожежі. Грандіозне стриптиз-шоу стає найбільш обговорюваною подією. Захопившись спільною ідеєю, Супер-Майк поспішає за допомогу. Його прощальний виступ відбудеться вже скоро. Але захід відбуватиметься в Мертл-Бітч, а туди потрібно ще дістатися без пригод. Зірка танцполу і його колеги по турне побувають ще у багатьох містах. Відвідають Саванну, Джексонвілл. Там вони зустрінуть старих і давно забутих знайомих. Вони не тільки дадуть хлопцям урок, але і підкинуть кілька нових відв'язних рухів. Команда буде так захоплена новими враженнями, що не помітить як возз'єднається заново. Та чи потрібно Майку з товаришами повертатися в цю сферу? ©Kino4ua Супер Майк XXL 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?